Yves Berendse

Vrijdag 28 juni - Maurickplein Vught

Over Yves Berendse

Yves Berendse, de bekende zanger uit Zandvoort, is een onmisbare naam geworden in de Nederlandse popmuziek en hij zal dan ook aanwezig zijn op het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 juni.

In 2016 heeft hij een platencontract getekend bij Dino Music, waarbij zijn single ‘Zin In Jou’ direct uitgroeide tot een nationale hit, zowel op de radio als in het hele land. Met hits als ‘Vakantieliefde’, ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een geliefde artiest op de Nederlandse podia.

Buma Talent Award

Terugblikkend op zijn carrière, was 2016 een jaar van grote ontwikkelingen voor Yves Berendse. Niet alleen tekende hij zijn eerste platencontract, maar ontving hij ook de prestigieuze Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer. Dit gaf hem een enorme motivatie om door te blijven groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Eerste Album

Met de lancering van zijn debuutalbum ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 verraste hij velen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote soloconcert met zijn eigen band. ‘Het Einde van het Begin’ markeerde niet alleen het begin van zijn muzikale reis, maar opende ook de deur naar talloze nieuwe dromen.

Yves Berendse - Hoe Kan Het

Yves Berendse - Zin in jou

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door