Wesly Bronkhorst

Vrijdag 28 juni - Maurickplein Vught

Over Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst, een artiest die al meer dan 20 jaar jong en oud weet te raken, zal optreden op het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 juni op het Maurickplein in Vught. Een optreden van Wesly staat garant voor een optreden dat alle emoties raakt: van samenhorigheid tot blijheid en bovenal FEEST!

Zijn muziek spreekt tot alle lagen van de Nederlandse bevolking, van timmerman tot advocaat. Wesly Bronkhorst weet zich altijd te onderscheiden bij elk optreden en weet het publiek te laten genieten met zijn eigen repertoire, waaronder ‘De lucht was blauw’, ‘Kom allemaal maar in m’n armen’ en natuurlijk de bekende nummers ‘Amalia’ en ‘Trots op jou’.

Als singer-songwriter schrijft Wesly al jaren zijn eigen liedjes, waarvan zijn eerste grote hit “Trots Op Jou” voor velen een speciale betekenis heeft. Inmiddels heeft zijn in 2022 uitgebrachte nummer ‘Amalia’ alle persoonlijke records verbroken en zingt het hele land dit lied uit volle borst mee. Hij heeft zelfs een BUMA award, een gouden én een platinaplaat ontvangen voor dit nummer. ‘Amalia’ heeft zelfs de TOP 40 weten te behalen, wat zijn succes nog eens benadrukt!

Wesly Bronkhorst - Amalia

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door