The Night Flight

Zaterdag 29 juni - Maurickplein Vught

Over The Night Flight

The Night Flight, bestaande uit 9 jonge topmuzikanten, is een krachtige formatie met 3 vocalisten, 2 fantastische blazers en een strakke ritmesectie van 4 man.

Het ijzersterke front, gevormd door onze zanger en 2 zangeressen, staat garant voor krachtige, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en interactie met het publiek. Door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands.

Het gezamenlijke doel van de muzikanten is om zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen heeft de band met succes opgetreden op grote festivals, dorpsfeesten, feestweken en corporate events. High Energy, professioneel, flexibel, down-to-earth, meedenkend en ontzorgend zijn enkele kernwoorden die de werkwijze van de band het beste omschrijven. Mis ze niet tijdens hun optreden op zaterdag 29 juni op het Vughts Zomerfeest op het Maurickplein in Vught, waar ze ongetwijfeld voor een onvergetelijke avond zullen zorgen!

Promotievideo

Video afspelen

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door