Ronnie Ruysdael

Vrijdag 7 juli - Maurickplein Vught

Over Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie
In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Chef Special of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

Ronnie Ruysdael = ouderwets gezellig feest
Voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt, is Ronnie Ruysdael de perfecte artiest. Er wordt gelachen, gesprongen, meegezongen en altijd gaat het publiek in een lange polonaise door de zaal, met in 1 hand een vlaggetje en de andere hand op de schouder van de voorganger. En die voorganger kan zomaar je bakker, badjuf, vader of oma zijn, want Ronnie is van iedereen. Iedere generatie en iedere laag van de bevolking  voelt zich aangesproken wanneer hij het publiek op één van zijn hitjes trakteert.

Ronnie Ruysdael zingt eigen liedjes
‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Tante Ria’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ en ‘Ciao de Baco’ zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen.

Ronnie Ruysdael heeft altijd een koffer vol cadeaus
En terwijl hij staat te zingen gooit hij nonchalant zwaaihandjes, vlaggetjes, neushangers en andere cadeau-artikelen de zaal in. Want zijn koffer is onuitputtelijk.
Het publiek gaat na afloop dan ook voorzien van een glimlach én een leuk aandenken richting de fiets. Want auto rijden is er meestal niet meer bij 😉

Ronnie Ruysdael gaat door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!
Onder het motto: ‘Ik ga door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!’ weet deze koning van de polonaise keer op keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

De Koning van de Polonaise herken je aan zijn glitterpakken, zijn bakkebaarden en zijn gouden tanden

Ronnie Ruysdael - Tante Ria

Video afspelen

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door