Robert Pater

Vrijdag 28 juni - Maurickplein Vught

Over Robert Pater

Robert Pater koestert al sinds zijn jeugd een passie voor muziek. Als fulltime zanger is hij een veelgevraagde artiest op bruiloften, feestjes en in cafés door heel Nederland. Met zijn groeiende populariteit in het muziekcircuit heeft Robert zich stevig gevestigd als een van de meest veelbelovende talenten.

Met de ene hit na de andere lijkt Robert Pater niet te stoppen. Nummers zoals ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de muziekscene, zowel in cafés als op radiostations. Zijn muziekclips op YouTube worden veelvuldig bekeken en zijn nummers beluisterd.

In de afgelopen jaren heeft zijn carrière een steile opmars gekend, met tal van hitnoteringen in de hitlijsten en nominaties voor prestigieuze prijzen. Zo heeft hij onder andere een BUMA NL Award gewonnen voor ‘Grootste Talent’ en ‘Beste Album’.

Mis Robert Pater niet tijdens het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 juni op het Maurickplein in Vught!

Robert Pater - Gina

Robert Pater - Jaren Komen Jaren Gaan

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door