Django Wagner

Vrijdag 28 juni - Maurickplein Vught

Over Django Wagner

Django Wagner is een artiest die de perfecte balans weet te vinden tussen een warme, meeslepende zangstem en het vermogen om diepgang en emotie toe te voegen aan zijn muziek. Opgegroeid in een authentieke muzikale zigeunerfamilie, raakte Django al op jonge leeftijd vertrouwd met de kracht van muziek. Hij spreekt vier talen, waaronder de zigeunertaal Sinti, en draagt met trots de rijke geschiedenis van de Sinti in Nederland met zich mee.

Als artiest bevindt Django zich in goed gezelschap, want de Sinti-gemeenschap heeft enkele uitmuntende muzikanten voortgebracht, waaronder Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. In 2009 behaalde Django’s debuutalbum “Kali” direct de gouden status, gevolgd door succesvolle opvolgers zoals “Mijn Gevoel” en “Als De Nacht”. Zijn album “Mijn Gevoel” werd bekroond met de Award voor Beste Album van Buma.NL, en later ontving hij ook de Award voor Beste Zanger.

Met hits als het duet “In Ons Café” met Frans Duijts, besloot Django om meer samenwerkingen aan te gaan, wat resulteerde in het album “Samen”. Het succes van deze samenwerkingen leidde tot een live concert waarin alle duetten van het album werden uitgevoerd. De waardering voor zijn werk was zo groot dat het album werd bekroond met een Edison Pop in de categorie Volksmuziek door de jury van de Edison Pop Awards.

Mis Django Wagner niet op het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 juni op het Maurickplein in Vught!

Django Wagner - Als Jij Kon Voelen

Django Wagner - Ik Wil Bij Je Zijn

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door