Boney M. Xperience

Zaterdag 8 juli - Maurickplein Vught

Over Boney M. Xperience

Boney M., de bekendste discogroep ooit, opgericht door producer Frank Farian, verkocht meer dan 150 miljoen platen en stond vele malen in alle hitlijsten – wereldwijd. Enorme hits als Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Belfast, El Lute Hooray! Hoera!, Kalimba de Luna, Brown Girl In The Ring etc.

De dames van Boney M. Xperience traden de afgelopen 20 jaar allemaal op met wijlen de grote iconische legende Bobby Farrell / Boney M.. Na het tragische overlijden van Bobby Farrell, in december 2010 in St. Petersburg, werkten de dames van zijn groep Edna Proctor, Tamzie Franssen en Maureen Fernandes samen met Dasilvian Bruce om deze Boney M. Show naar een ander niveau te tillen. Ondertussen traden ze op en deelden ze het podium met vele grote artiesten en treden ze op in de Benelux, Duitsland, Rusland, U.K., Spanje, Frankrijk, Cyprus enz.

Boney M. Xperience staat klaar om je terug te nemen naar de jaren ’70/’80 en de Boney M. Extravaganza opnieuw te beleven met geweldige zang, oogverblindende outfits, de grootste hits!

Foto

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door