2 Unlimited

Zaterdag 29 juni - Maurickplein Vught

Over 2 Unlimited

We hebben fantastisch nieuws!

Op zaterdag 29 juni zal het Vughts Zomerfeest de legendarische 2 Unlimited op het podium verwelkomen! Met meer dan 22 miljoen verkochte albums wereldwijd en Gouden en Platina awards in elk land ter wereld, is 2 Unlimited een ware sensatie en het meest succesvolle exportproduct van de jaren 90!

Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke hits, want 2 UNLIMITED veroverde de wereld met een reeks van 16 hits in de jaren 90, waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’, ‘Jump For Joy’, ‘Maximum Overdrive’ en ‘Get Ready For This’. Hun muziek is niet alleen een deel van de muziekgeschiedenis, maar heeft ook de popcultuur doordrenkt, van films en tv-series tot mega games en commercials voor grote merken over de hele wereld.

Mis deze kans niet om de zomer te vieren met de ultieme party anthems van 2 Unlimited op het Vughts Zomerfeest! Koop nu je tickets en bereid je voor op een avond vol nostalgie en onvergetelijke herinneringen!

2 Unlimited - Get Ready For This

2 Unlimited - No Limit

Bestel nu je tickets!

Het Vughts Zomerfeest is de start van jouw zomervakantie. Bestel nu je tickets en kom naar het Vughts Zomerfeest op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op het Maurickplein in Vught.

Mede mogelijk gemaakt door